Leer het architectuurvak van de professionals van Solventa

De Solventa Academy biedt een compleet pakket van trainingen voor het succesvol inzetten van enterprise-, bedrijfs-, informatie- en data-architectuur

Bekijk ons aanbod

Slagingspercentage > 90% ★★★★★

Ons aanbod

Bekijk ons volledige aanbod

Reviews

Onze cursisten aan het woord

Slagingspercentage > 90% ★★★★★

★★★★★
"De gebruikte voorbeelden zijn uit de praktijk gehaald en dat verhoogt de herkenbaarheid en toepasbaarheid"
★★★★★
"De trainer bracht de stof op een prettige manier over en kon goed uitleggen a.d.h.v. voorbeelden. Daarnaast werd op verzoek ook verandering aangebracht in de voorbeelden (daar waar mogelijk)”
★★★★★
"De BIZBOK-training is een goede combinatie tussen theorie en het delen van eigen ervaringen"
★★★★★
"De inhoud van de training (business architectuur) is goed toepasbaar. De training geeft veel handvatten en best practices die je direct kunt gebruiken voor de verdere ontwikkeling van business architectuur"
★★★★★
"De testen tussendoor waren voor mij ideaal om het geleerde direct te toetsen"
★★★★★
"Nieuwe gedachtengang aangeleerd, nieuwe ideeën voor mijn werk gezien"
★★★★★
"Er was erg veel ruimte voor praktijkervaring, bijna intervisie achtige discussies"
★★★★★
"De persoonlijke aanpak van de trainers sprak me erg aan. Zij speelden goed in op de groep deelnemers waardoor deze aan boord bleven"
★★★★★
"Mijn vakkennis is weer actueel en ik kan de gereedschappen toepassen in mijn praktijksituatie"
★★★★★
"Positieve punten zijn voor mij de vakkennis van de trainers (zowel inhoudelijk als praktijk), het delen van praktijkvoorbeelden en het feit dat na de training nog enkele praktijkcasussen werden besproken"
Onze werkwijze

Architectuur is mensenwerk

De Solventa Academy is hét opleidingsinstituut voor zowel beginnende als ervaren architecten. We leiden je op tot een betere professional met gedegen vakkennis én de vaardigheden om het toe te kunnen passen. Architectuur is tenslotte mensenwerk.

Onze docenten zijn ervaren architecten die je het vak leren. We verbinden kennis met toepassing, theorie met praktijk en ervaringen van de deelnemers met die van onszelf. Dit doen we met een open, onafhankelijke en kritische houding.

Om maximale interactie en aandacht voor individuele leerdoelen te waarborgen, werken we met kleine groepen. We bieden trainingen in meerdere vormen aan: klassikaal, online en in-company.

  • Sluit naadloos aan op de praktijk

  • Erkende certificaten

  • Vakdeskundige docenten

  • Persoonlijke aandacht
Docenten

Onze docenten

Alexander Engelman
Docent Business Architectuur
Vanuit mijn consultancy achtergrond heb ik veel ervaring opgedaan met de praktische toepassing van het architectuurvak bij diverse organisaties. Daarbij spreekt juist de combinatie tussen theorie en praktijk mij aan, en vind ik het erg leerzaam om hierover met de cursisten in gesprek te gaan.
Paul Mulder
Docent Business Architectuur
Vanuit mijn rol als Enterprise-, Business- en IT-architect help ik organisaties bij het omzetten van hun strategie in een samenhangende Business- en IT-architectuur. Daarnaast ben ik de afgelopen jaren als docent actief binnen de Solventa Academy waar ik mijn praktijkervaring deel met onze cursisten.
Rob Stovers
Docent Enterprise Architectuur
Mijn kennis van en ervaring met het architectuurvak draag ik graag over aan beginnende of ervaren professionals. Daarbij heb ik oog voor de individuele context en leerdoelen, om ervoor te zorgen dat wat ik overdraag toepasbaar én inpasbaar is. Theorie en praktijk gaan dan ook hand in hand in onze trainingen.
Advies nodig?
Wij denken graag mee over jouw persoonlijke ontwikkeling

Wil je meer weten over een training? Wil je dat we meedenken over wat voor jou de meest geschikte training is? Dat doen we graag! In een persoonlijk gesprek verkennen we samen met jou de mogelijkheden. Een afspraak maken kan telefonisch (030 602 82 80) of door het aanvraagformulier hiernaast in te vullen.

Bespreek de mogelijkheden
3