Ons Team

Ons team van architecten ondersteunt je bij succesvolle transformaties in jouw organisatie_

Pragmatisch, open-minded en nauwkeurig. Teamspeler met scherp observerend vermogen. Brengt inzicht, samenhang en structuur. Conceptuele denker, maakt de verbinding tussen bedrijfsdoelstellingen en ICT.

Ellen
Bax
Architect

Onafhankelijk, scherpzinnig, communicatief vaardig en empathisch. Heeft brede kennis en ervaring met architectuur vraagstukken binnen diverse branches. Maakt de verbinding tussen business en IT. Werkt makkelijk samen met verschillende disciplines op alle niveaus in de organisatie.

Alexander
Engelman
Architect

Creatief, nieuwsgierig, creëren en doorontwikkelen. Verbinder met brede ervaring als (solution) architect, projectmanager, adviseur, ontwerper en opleider. Weet de vertaalslag te maken van strategie naar techniek.

Bastiaan
Zuiderhoek
Architect

Rob Stovers is een ervaren enterprise- en informatiearchitect. Hij brengt samenhang, structuur en overzicht bij het oplossen van complexe organisatie- en informatievraagstukken in dynamische omgevingen. Door zijn ruime ervaring in diverse rollen spreekt hij de taal van bestuurders, maar ook die van architecten, analisten en ontwikkelaars.

Rob
Stovers
Architect

Specialist die via het doorlopen van alle facetten van automatisering zich heeft ontwikkeld tot ervaren consultant op het gebied van Architectuur, Business/IT alignment (informatiemanagement), Online Dienstverlening (Internet/intranet), Infrastructuren, Service oriëntatie en Enterprise Application Integration.

Henk
van der Koijk
Architect

Gedreven door de relatie tussen bedrijfsdoelen en de inzet van ICT. Helpt organisaties bij het besturen van verandertrajecten waarin ICT een rol speelt. Sterk op conceptueel niveau en spreekt de taal van de boardroom. Coördineert de persoonlijke ontwikkeling en inhoudelijke ondersteuning van de architecten van Solventa.

Jules
de Ruijter
Partner

Lucas heeft in de afgelopen 20 jaar als architect gezorgd voor onderlinge afstemming van strategie, processen en IT bij meer dan 25 organisaties in de publieke en private sector. Belangrijk voor hem zijn het betrekken van stakeholders, leverbetrouwbaarheid en het creëren van helderheid.

Lucas
Osse
Architect
Pragmatische allround architect. Ziet snel verbanden, sterk in verbeelding en kan plannen overtuigend presenteren. Doet vraagstukken op het gebied van digitale transformatie, enterprise transformatie of digitale disruptie. Onafhankelijk, opmerkzaam, empathisch en moedig.
Ronald
Streekstra
Architect & MT-lid
Contact
Een team van architecten

Sta je aan het begin van een proces van transformatie of disruptie en heb je het gevoel ondersteuning nodig te hebben van een onafhankelijk team van specialisten? We verkennen graag samen met jou of onze diensten van toegevoegde waarde kunnen zijn in jouw traject. Ook als je al wat meer gevorderd bent met de transformatie of disruptie en hulp zoekt in het verder vormgeven daarvan, is zo’n verkenning zinvol. Zet vandaag de eerste stap in het realiseren van je ambities en neem contact op voor een vrijblijvende verkenning, door te bellen met 030 602 82 80 of door het contactformulier in te vullen.