Ons Team

Ons team van architecten ondersteunt je bij succesvolle transformaties in jouw organisatie_

Creatief, nieuwsgierig, creëren en doorontwikkelen. Verbinder met brede ervaring als (solution) architect, projectmanager, adviseur, ontwerper en opleider. Weet de vertaalslag te maken van strategie naar techniek.

Bastiaan
Zuiderhoek
Architect

Rob Stovers is een ervaren enterprise- en informatiearchitect. Hij brengt samenhang, structuur en overzicht bij het oplossen van complexe organisatie- en informatievraagstukken in dynamische omgevingen. Door zijn ruime ervaring in diverse rollen spreekt hij de taal van bestuurders, maar ook die van architecten, analisten en ontwikkelaars.

Rob
Stovers
Architect

Specialist die via het doorlopen van alle facetten van automatisering zich heeft ontwikkeld tot ervaren consultant op het gebied van Architectuur, Business/IT alignment (informatiemanagement), Online Dienstverlening (Internet/intranet), Infrastructuren, Service oriëntatie en Enterprise Application Integration.

Henk
van der Koijk
Architect

Sparringpartner voor zowel onze opdrachtgevers als collega’s. Kijkt vanuit het vraagstuk van onze opdrachtgevers naar de meest slimme inzet van onze architectuurkennis.

Jan
van den Hoven
Business Manager

Gedreven door de relatie tussen bedrijfsdoelen en de inzet van ICT. Helpt organisaties bij het besturen van verandertrajecten waarin ICT een rol speelt. Sterk op conceptueel niveau en spreekt de taal van de boardroom. Coördineert de persoonlijke ontwikkeling en inhoudelijke ondersteuning van de architecten van Solventa.

Jules
de Ruijter
Partner

Benjamin werkt graag voor en mét gedreven mensen om samen mooie dingen te maken. Hij vertaalt behoeften van klanten naar eisen aan systemen. Van begin tot eind, van wens tot realisatie, begeleidt hij teams naar een succesvol eindresultaat.

Benjamin
Makkes van der Deijl
Architect

Haalt het meeste plezier in haar werk uit vernieuwen, verbeteren en verbinden. Overzicht creëren in complexe landschappen en kansen oppakken met stakeholders. Daarbij zelf als de verbindende factor optreden en de kaders en lijnen uitzetten.

Nicky
Boertien
Architect

Gedreven, ambitieus, kennis van zaken, organisatie-inzicht, organisatiesensitiviteit, ‘olie-mannetje’. Heeft als visie dat de bedrijfsprocessen effectief, efficiënt en ondersteunend dienen te zijn aan de strategische doelstellingen van een organisatie.

Floris
Gremmen
Architect
Contact
Welke stap ga jij zetten?

Sta je aan het begin van een proces van transformatie of disruptie? We verkennen graag samen met jou of onze diensten van toegevoegde waarde kunnen zijn in jouw traject. Ook als je al wat meer gevorderd bent met de transformatie of disruptie en hulp zoekt in het verder vormgeven daarvan, is zo’n verkenning zinvol. Zet vandaag de eerste stap in het realiseren van je ambities en neem contact op voor een vrijblijvende verkenning, door te bellen met 030 602 82 80 of door het contactformulier in te vullen.