Ons Team

Ons team van architecten ondersteunt je bij succesvolle transformaties in jouw organisatie_

Auteur van het boek Getting Started with Enterprise Architecture en een Certified Master Architect in Enterprise Architecture. Zet architectuur gemakkelijk in om bedrijfsstrategie te vertalen naar implementatie

Eric
Jager
Architect

Authentiek, vindingrijk, rationeel en rechtvaardig. Snelle denker, verbind alle disciplines en lagen in een organisatie. Langjarige ervaring in de (private) onderwijssector waar door complexiteit van de wet- en regelgeving en de customer journey het simpel maken en houden van de bedrijfsvoering een voorwaarde is voor succes

Ferry
Olie
Architect

Vanuit een visie vorm geven aan digitalisering en alles wat daar bij komt kijken. Richting geven aan verandering en altijd een aantal stappen vooruit kijken.

Vincent
de Man
Architect

Pragmatisch, open-minded en nauwkeurig. Teamspeler met scherp observerend vermogen. Brengt inzicht, samenhang en structuur. Conceptuele denker, maakt de verbinding tussen bedrijfsdoelstellingen en ICT.

Ellen
Bax
Architect

Onafhankelijk, scherpzinnig, communicatief vaardig en empathisch. Heeft brede kennis en ervaring met architectuur vraagstukken binnen diverse branches. Maakt de verbinding tussen business en IT. Werkt makkelijk samen met verschillende disciplines op alle niveaus in de organisatie.

Alexander
Engelman
Architect & Docent Academy

Creatief, nieuwsgierig, creëren en doorontwikkelen. Verbinder met brede ervaring als (solution) architect, projectmanager, adviseur, ontwerper en opleider. Weet de vertaalslag te maken van strategie naar techniek.

Bastiaan
Zuiderhoek
Architect

Rob Stovers is een ervaren enterprise- en informatiearchitect. Hij brengt samenhang, structuur en overzicht bij het oplossen van complexe organisatie- en informatievraagstukken in dynamische omgevingen. Door zijn ruime ervaring in diverse rollen spreekt hij de taal van bestuurders, maar ook die van architecten, analisten en ontwikkelaars.

Rob
Stovers
Architect & Lead Academy

Specialist die via het doorlopen van alle facetten van automatisering zich heeft ontwikkeld tot ervaren consultant op het gebied van Architectuur, Business/IT alignment (informatiemanagement), Online Dienstverlening (Internet/intranet), Infrastructuren, Service oriëntatie en Enterprise Application Integration.

Henk
van der Koijk
Architect
Contact
Een team van architecten

Sta je aan het begin van een proces van transformatie of disruptie en heb je het gevoel ondersteuning nodig te hebben van een onafhankelijk team van specialisten? We verkennen graag samen met jou of onze diensten van toegevoegde waarde kunnen zijn in jouw traject. Ook als je al wat meer gevorderd bent met de transformatie of disruptie en hulp zoekt in het verder vormgeven daarvan, is zo’n verkenning zinvol. Zet vandaag de eerste stap in het realiseren van je ambities en neem contact op voor een vrijblijvende verkenning, door te bellen met 030 602 82 80 of door het contactformulier in te vullen.

Bespreek de mogelijkheden
3