Nieuws en events /   |   31 januari 2024

Kick-off 2024: Evolutie, Innovatie, Realisatie

Avatar foto Jan de Harder

Op 30 januari stond onze jaarlijkse kick-off op het programma. Het jaarthema voor 2024 is ‘Evolutie, Innovatie en Realisatie’.

De middag startte met onze gastspreker, Remy Gieling. Remy is een veelgevraagd spreker op het gebied van ChatGPT en AI. Als mede-oprichter van ai.nl en auteur van diverse AI-boeken heeft hij ons met een presentatie vol voorbeelden meegenomen in de impact die AI en ChatGPT nu en in de toekomst zullen hebben op ons werk en de maatschappij. Zijn verhaal was niet alleen inspirerend, maar ook erg informatief. Via deze weg willen we Remy nogmaals hartelijk bedanken.

Na de presentatie van Remy is ons jaarthema gepresenteerd. Dit jaar hebben we gekozen voor ‘Evolutie, Innovatie, Realisatie’. In 2024 bouwen we onze Academy verder uit met tal van nieuwe trainingen. We geven daarnaast vorm aan ons kennis- en expertisecentrum en bouwen verder aan onze architectuurcommunity.

Volgend jaar ook van de partij zijn? Kijk dan eens op: https://www.solventa.nl/vacatures/

Contact
Welke stap ga jij zetten?

Sta je aan het begin van een proces van transformatie of disruptie? We verkennen graag samen met jou of onze diensten van toegevoegde waarde kunnen zijn in jouw traject. Ook als je al wat meer gevorderd bent met de transformatie of disruptie en hulp zoekt in het verder vormgeven daarvan, is zo’n verkenning zinvol. Zet vandaag de eerste stap in het realiseren van je ambities en neem contact op voor een vrijblijvende verkenning, door te bellen met 030 602 82 80 of door het contactformulier in te vullen.

Bespreek de mogelijkheden
3