In één middag kennismaken met dé Enterprise Architecture Tools uit het Gartner® Magic Quadrant

Gebruikt uw organisatie nog geen software om Enterprise Architecture te ondersteunen of bent u juist nieuwsgierig naar hoe u nog meer uit de architectuur tooling haalt die binnen uw organisatie wordt gebruikt? Maakt u gebruik van een architectuur repository tool om verschillende ArchiMate views aan elkaar te verbinden? Overweegt u een ander tool aan te schaffen of bent u gewoon benieuwd wat de ontwikkelingen zijn op dit vlak?

Om een antwoord te geven op onder andere deze vragen organiseren we 2-jaarlijks ons tooling-event. Voor de 2023 editie hebben we zes toonaangevende leveranciers uitgenodigd een presentatie te verzorgen. In één middag kunt u kennismaken met de functionaliteit van deze tools en krijgt u inzicht in de voordelen van en de verschillen tussen deze tools.

Organisaties hebben steeds meer te maken met ingrijpende transformaties. Grootschalige veranderingen zijn nodig om de doelen van de organisatie blijvend te realiseren. Architecten dragen bij aan de strategievorming van organisaties en sturen mee bij de uitwerking en realisatie. In de markt zijn diverse tools beschikbaar die de architect hierbij ondersteunen. Binnen Solventa zijn we groot voorstander van het gebruik van dergelijke tools. Bij goed gebruik ontstaat een architectuur repository met daarin alle informatie die relevant is voor kenniswerkers binnen de business en IT. Informatie die nodig is om blijvend te kunnen transformeren.

Programma

Bij de samenstelling van het programma hebben we gekeken naar het Gartner® Magic Quadrant for Enterprise Architecture Tools. We hebben leveranciers uit elk kwadrant bereid gevonden een presentatie te verzorgen. Het programma voor 20 april is als volgt:

Tijdstip  
13.00 – 13.30 uur Ontvangst
13.30 – 14.15 uur LeanIX (Enterprise Architecture Management) Ardoq (Ardoq)
14.15 – 14.30 uur Pauze
14.30 – 15.15 uur Software AG (Alfabet) MEGA (Hopex)
15.15 – 15.45 uur Pauze
15.45 – 16.30 uur ValueBlue (BlueDolphin) Bizzdesign (Horizzon)
16.30 – 17.00 uur Afsluitende borrel

 

Het wordt naast een informatieve en inspirerende middag vooral ook een hele gezellige middag waarbij er genoeg ruimte is om elkaar met een hapje en drankje te ontmoeten en ideeën uit te wisselen.

Locatie

Ons seminar wordt georganiseerd bij VRIJ in Culemborg. VRIJ is een bijzondere eventlocatie: een stijlvol gerenoveerd monumentaal pand gelegen op Landgoed Anckerwaerdt aan de dijk in Culemborg. VRIJ staat voor gastvrijheid en is exclusief beschikbaar voor ons event.

Inschrijven

Deelname aan het event is kosteloos. Het seminar wordt georganiseerd vanuit de missie om het vakgebied verder te ontwikkelen. Het doel is om elkaar te ontmoeten en geïnspireerd te raken. Inschrijven kan via een link en iedere deelnemer moet zich apart aanmelden.

Inschrijving tooling-event 2023
Event (detail)

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens leest u in onze privacy statement.

Contact
Welke stap ga jij zetten?

Sta je aan het begin van een proces van transformatie of disruptie? We verkennen graag samen met jou of onze diensten van toegevoegde waarde kunnen zijn in jouw traject. Ook als je al wat meer gevorderd bent met de transformatie of disruptie en hulp zoekt in het verder vormgeven daarvan, is zo’n verkenning zinvol. Zet vandaag de eerste stap in het realiseren van je ambities en neem contact op voor een vrijblijvende verkenning, door te bellen met 030 602 82 80 of door het contactformulier in te vullen.