Nieuws en events /   |   24 november 2023

Uitreiking FD Gazellen 2023 

Avatar foto Jan de Harder

Onze visie op groei 

Op donderdag 23 november vond de uitreiking van de FD Gazellen plaats. Voor Solventa was het de 2de keer dat we deze onderscheiding in ontvangst mochten nemen. De FD Gazellen Awards behoren tot de meest prestigieuze ondernemersprijzen voor snelgroeiende bedrijven in Nederland. Alleen bedrijven die opvallend snel groeien, niet alleen in omzet maar ook in personeelsbestand en winst, kwalificeren zich voor deze onderscheiding. We waren donderdag dan ook maar wat trots toen we de award in ontvangst mochten nemen. Toch is groei voor ons geen doel op zich. Het is een middel om andere belangrijke doelen te bereiken. Welke dat zijn leggen we graag uit. 

Groei van onze organisatie  

Onze groei draagt eraan bij dat we ons als organisatie verder kunnen ontwikkelen. We kunnen investeren in de ontwikkeling van nieuwe proposities, in de ontwikkeling van het vakgebied van Enterprise – Business – Informatie – en Data Architectuur, in de verdere ontwikkeling van trainingen voor onze Academy en ook in de groei van ons team. 

Groei van ons team 

Onze groei maakt het ook mogelijk te investeren in de ontwikkeling en ondersteuning van onze collega’s en de opbouw van een (h)echt team van architecten. Ons opleidingsbudget is de achterliggende jaren flink gegroeid en als team investeren we in onze eigen en elkaars ontwikkeling. We organiseren regelmatig kennissessies en events, we schrijven blogs, publiceren podcasts en nemen vlogs op. Dit alles met als doel onszelf, het vakgebied en daarmee ook onze opdrachtgevers te kunnen ontwikkelen. 

Groei van onze opdrachtgevers 

Onze groei is -last but not least- ook belangrijk voor onze opdrachtgevers. Door onszelf te ontwikkelen als organisatie, door het vakgebied verder te ontwikkelen, door trainingen te ontwikkelen en door zelf betere architecten te worden, kunnen we onze opdrachtgevers nog beter ondersteunen bij het oplossen van hun complexe bedrijfsvraagstukken. 

Kort gezegd streven we dus niet naar groei om de groei, maar beschouwen we groei als een middel om een betere organisatie te worden, met bekwame architecten en tevreden opdrachtgevers.

Via deze weg bedanken we ons team én onze opdrachtgevers voor het vertrouwen! 

Contact
Welke stap ga jij zetten?

Sta je aan het begin van een proces van transformatie of disruptie? We verkennen graag samen met jou of onze diensten van toegevoegde waarde kunnen zijn in jouw traject. Ook als je al wat meer gevorderd bent met de transformatie of disruptie en hulp zoekt in het verder vormgeven daarvan, is zo’n verkenning zinvol. Zet vandaag de eerste stap in het realiseren van je ambities en neem contact op voor een vrijblijvende verkenning, door te bellen met 030 602 82 80 of door het contactformulier in te vullen.

Bespreek de mogelijkheden
3