Nieuws en events /   |   1 februari 2024

Start Eric bij Solventa

Avatar foto Jan de Harder

We zijn verheugd om vandaag Eric Jager te verwelkomen als nieuwe collega.

Tot voor kort vervulde hij de rol van Enterprise Architect bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Naast zijn rol als Enterprise Architect verzorgt Eric het gastcollege ‘Architectuur in de Zorg’ aan de Technische Universiteit Eindhoven (TU/e). Als auteur van het boek ‘Getting Started with Enterprise Architecture’ draagt hij bij aan de ontwikkeling van ons vakgebied.

We kijken ernaar uit om met Eric samen te werken en gezamenlijk onze expertise en inzichten verder te ontwikkelen en in te zetten in de diverse projecten bij onze opdrachtgevers.

Contact
Welke stap ga jij zetten?

Sta je aan het begin van een proces van transformatie of disruptie? We verkennen graag samen met jou of onze diensten van toegevoegde waarde kunnen zijn in jouw traject. Ook als je al wat meer gevorderd bent met de transformatie of disruptie en hulp zoekt in het verder vormgeven daarvan, is zo’n verkenning zinvol. Zet vandaag de eerste stap in het realiseren van je ambities en neem contact op voor een vrijblijvende verkenning, door te bellen met 030 602 82 80 of door het contactformulier in te vullen.

Bespreek de mogelijkheden
3