Nieuws en events /   |   2 januari 2020

Wederom Great Place to Work!

Avatar foto Ronald Streekstra

Solventa is voor het tweede jaar op rij uitgeroepen tot Great Place to Work. Iets waar we uiteraard heel trots op zijn! Wil je ook werken in een team van Enterprise – Business – en Informatie architecten waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat? Bel ons of lees verder op onze site.

Great Place to Work Nederland onderzoekt de mate van vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties. Op basis van de resultaten van het medewerkersonderzoek en de analyse van de organisatiecultuur wordt gekeken of er is voldaan aan de criteria voor goed werkgeverschap. Alleen organisaties die op beide onderdelen de vereiste scores behalen mogen direct de titel Great Place to Work Certified dragen.

Op basis van deze erkenning komen wij tevens in aanmerking voor een plek bij de Top 10 Best Workplaces in onze categorie Best Small Workplaces. De lijst van Best Workplaces wordt eind maart 2020 bekendgemaakt tijdens het Best Workplaces event.

Over Great Place to Work

Great Place to Work is de internationale partner in het traject van onderzoek, ontwikkeling en erkenning van goed werkgeverschap. Hun missie is “Bijdragen aan een betere wereld door vertrouwen, trots en plezier binnen organisaties te vergroten”. Een Great Place to Work-traject biedt organisaties een duurzame ontwikkeltool om inzicht te krijgen in het verbeterpotentieel op basis van medewerkersinput en om de organisatiecultuur te verbeteren.

Via erkenning van goed werkgeverschap streeft Great Place to Work Nederland ernaar om organisaties te stimuleren hun mensen op de eerste plek te zetten en daarmee om nog meer mensen de kans te geven om te kunnen werken bij een geweldige werkgever.

Bespreek de mogelijkheden
3