Nieuws en events /   |   2 april 2024

Geslaagde GEA-Alumnidag

Avatar foto Jan de Harder

Na een succesvolle eerste alumnibijeenkomst (BIZBOK) was het afgelopen donderdag de beurt aan de GEA-alumni. Dit initiatief werd met enthousiasme ontvangen door de voormalige cursisten.

Rob Stovers gaf een boeiende update over GEA, waarbij hij sprak over de casus van de supermarkt Greatfood, GEA-tooling, het Practitioner-examen en de opkomst van AI in relatie tot GEA. Vervolgens dook Roel Wagter dieper in het onderwerp ‘Meten van samenhang’. Zowel op praktisch als wetenschappelijk vlak zijn we bezig om hier concrete invulling aan te geven, zodat we eenvoudig een ‘cijfer voor samenhang’ kunnen vaststellen. De verrijkende discussie die hieruit voortkwam, heeft ons geholpen om hierin stappen te zetten.

De tweede presentatie, ook door Rob, behandelde het ‘Samenhang Verbeter Plan’, een waardevolle uitbreiding die we zien in het GEA-stappenplan. Het kernidee is dat het relatief eenvoudig is om ‘gebrek aan samenhang’ te verhelpen door (richtinggevende) uitspraken toe te voegen aan je model. Om dit niet alleen een papieren exercitie te laten zijn, is het idee om er ook actie aan te verbinden en dit als een verbeterplan vorm te geven.

Na deze inspirerende en inhoudelijke sessies was het tijd om te netwerken en bij te praten, wat een essentieel onderdeel is van dit soort bijeenkomsten. Het was een zeer geslaagde bijeenkomst en we kijken ernaar uit om dit in de toekomst te herhalen!

Contact
Welke stap ga jij zetten?

Sta je aan het begin van een proces van transformatie of disruptie? We verkennen graag samen met jou of onze diensten van toegevoegde waarde kunnen zijn in jouw traject. Ook als je al wat meer gevorderd bent met de transformatie of disruptie en hulp zoekt in het verder vormgeven daarvan, is zo’n verkenning zinvol. Zet vandaag de eerste stap in het realiseren van je ambities en neem contact op voor een vrijblijvende verkenning, door te bellen met 030 602 82 80 of door het contactformulier in te vullen.

Bespreek de mogelijkheden
3