Nieuws en events /   |   13 september 2023

Een Solventa kennisdag waar muziek in zat

Avatar foto Jan de Harder

Op 12 september kwam een groot deel van het Solventa team bij elkaar met als doel kennis te delen en uiteraard om weer bij te praten na de vakantieperiode.

Vragen die voorbij kwamen waren: Welke trainingen zijn voor ons als Enterprise – Business – Informatie – en Data architecten interessant en gaan we volgen? Welke trainingen willen we verzorgen in de Solventa Academy? Welke diensten willen we aanbieden en aan welke doelgroep(en) doen we dat? In de komende weken en maanden gaan we alle verzamelende input verwerken en uiteraard opvolgen.

De dag werd afgesloten door Business Beat. Onder leiding van Nico, Juan en Mark werkten we samen aan een percussiestuk. Door actief samen te spelen en gebruik te maken van de vele verschillende muziekinstrumenten, ervoeren we op intensieve en muzikale wijze wat teamwork, leiderschap en heldere communicatie betekenen. Een absolute aanrader!

Kijk voor meer informatie over de percussie-workshop eens op: www.businessbeat.nl

Contact
Welke stap ga jij zetten?

Sta je aan het begin van een proces van transformatie of disruptie? We verkennen graag samen met jou of onze diensten van toegevoegde waarde kunnen zijn in jouw traject. Ook als je al wat meer gevorderd bent met de transformatie of disruptie en hulp zoekt in het verder vormgeven daarvan, is zo’n verkenning zinvol. Zet vandaag de eerste stap in het realiseren van je ambities en neem contact op voor een vrijblijvende verkenning, door te bellen met 030 602 82 80 of door het contactformulier in te vullen.

Bespreek de mogelijkheden
3