Nieuws en events /   |   17 oktober 2023

Solventa is FD Gazelle 2023

Avatar foto Jan de Harder

Vandaag hebben we te horen gekregen dat we opnieuw zijn bekroond met de FD Gazellen Award, een prestatie waar we als team en organisatie trots op zijn. Dit is de tweede keer dat we deze erkenning ontvangen, na een eerdere toekenning in 2017. De FD Gazellen Awards behoren tot de meest prestigieuze ondernemersprijzen voor snelgroeiende bedrijven in Nederland. Alleen bedrijven die opvallend snel groeien, niet alleen in omzet maar ook in personeelsbestand en winst, kwalificeren zich voor deze onderscheiding.

Naast trots zijn we bescheiden: groei is voor ons geen doel op zich, maar een middel om andere belangrijke doelen te bereiken. Door te groeien kunnen we investeren in zaken zoals uitbreiding, marketing, nieuwe proposities én (last bus not least) persoonlijke ontwikkeling. Het is goed te zien dat we in vergelijking met 2017 een categorie zijn opgeschoven, van een kleine organisatie naar een middelgrote organisatie.

De uitreiking van de FD Gazellen Awards vindt plaats op 23 november in Theater Amsterdam.

Contact
Welke stap ga jij zetten?

Sta je aan het begin van een proces van transformatie of disruptie? We verkennen graag samen met jou of onze diensten van toegevoegde waarde kunnen zijn in jouw traject. Ook als je al wat meer gevorderd bent met de transformatie of disruptie en hulp zoekt in het verder vormgeven daarvan, is zo’n verkenning zinvol. Zet vandaag de eerste stap in het realiseren van je ambities en neem contact op voor een vrijblijvende verkenning, door te bellen met 030 602 82 80 of door het contactformulier in te vullen.

Bespreek de mogelijkheden
3