Nieuws en events /   |   21 april 2023

Geslaagde editie tooling-event 2023

Avatar foto Jan de Harder

Organisaties hebben tegenwoordig steeds vaker te maken met ingrijpende transformaties om hun doelen (op de lange termijn) te realiseren. Architecten spelen een belangrijke rol bij de strategievorming en uitwerking van deze transformaties. Om hen hierbij te ondersteunen zijn er diverse tools beschikbaar in de markt.

Bij Solventa zijn we groot voorstander van het gebruik van deze tools, omdat bij goed gebruik hiervan een architectuur repository ontstaat met alle relevante informatie voor kenniswerkers binnen zowel de business als de IT. Dit is essentieel voor organisaties om blijvend te kunnen transformeren.

Op donderdag 20 april vond de 5de editie van het Solventa Tooling-event plaats, dat eens in de twee jaar wordt georganiseerd. Tijdens deze middag hebben zes leveranciers van architectuurtools de nieuwste ontwikkelingen van hun software gepresenteerd. Het event stond volledig in het teken van het belang van architectuurtools bij grootschalige veranderingen in organisaties.

We kijken terug op een geslaagde middag en we willen alle aanwezigen en sprekers bedanken voor hun bijdrage. Als Solventa blijven we ons inzetten voor het belang van het gebruik van architectuurtools en we zullen in de toekomst dan ook regelmatig events en bijeenkomsten organiseren om de laatste ontwikkelingen op dit gebied te delen met geïnteresseerden.

De leveranciers die een presentatie hebben verzorgd zijn:

Bespreek de mogelijkheden
3