Over ons

Specialist in Enterprise Transformaties

met business architectuur en informatie architectuur

  • Ons Team
  • Partners
  • Associates
  • Raad van advies
  • Historie

Ons team

De kracht van het team

Solventa bestaat uit een team van business architecten en informatie architecten met langjarige praktijkervaring in de rol van architect, adviseur, manager en coach. Onze architectuurkennis combineren we met hands-on kennis en ervaring in de meest actuele organisatorische en technologische ontwikkelingen. Als team beschikken we over alle kennis en ervaring die we nodig hebben om uw (Enterprise) Transformatie tot een goed einde te brengen.

Architect

Dennis de Wit

Frisse blik, rustig, oog voor het eindresultaat. Denker en doener. Langjarige ervaring in de o.a. financiële en publieke sector. Verbinden en motiveren. Van conceptueel niveau naar (technische) invulling.

Bekijk LinkedIn

Architect

Bas Baumann

Bas is een ervaren en succesvol enterprise architect, projectmanager en lijnmanager van multidisciplinaire teams en professionals. Hij combineert zijn ruime kennis van Business/IT alignment en IT demand & supply met een faciliterende management stijl, wat hem tot een succesvol en kundig consultant maakt.

Bekijk LinkedIn

Architect

Floris Gremmen

Gedreven, ambitieus, kennis van zaken, organisatie-inzicht, organisatiesensitiviteit, ‘olie-mannetje’. Heeft als visie dat de bedrijfsprocessen effectief, efficiënt en ondersteunend dienen te zijn aan de strategische doelstellingen van een organisatie.

Bekijk LinkedIn

Architect

Alcedo Coenen

Creatieve geest, mediator met een open blik, gewaardeerd en gerespecteerd, bestuurslid van het Nederlands Architectuur Forum, fervent blogger, schrijver van enkele boeken en specialist op het gebied van BPM en Rule management.

Bekijk LinkedIn

Architect

David Kamp

Open, eerlijk en direct maar wel met de nodige organisatiesensitiviteit. Doortastend en innemend. Hard op de bal, zacht op de man. Actief deelnemer in de GEA-groep van Solventa. Langjarige ervaring in Finance, Retail en Public.

Bekijk LinkedIn

Architect

Edo Ebing

Pragmatische en enthousiaste architect. Werkt graag samen met anderen met als doel gezamenlijke ambities te realiseren. Nationale en internationale ervaring.  Combineert management vaardigheden met hands-on architectuurkennis. Tevens ervaren in coaching en training.

Bekijk LinkedIn

Office Management

Evelyn van Ham

Al ruim 15 jaar ‘rots in de branding’ en stille kracht op de achtergrond. Verantwoordelijk voor het office management binnen Solventa. Heeft als aandachtsgebied de financiële administratie en het initiële contact met klanten en relaties.

Bekijk LinkedIn

Architect

Hans Lammers

Ervaren architect met ervaring binnen de overheid, financiële instellingen en particuliere bedrijven in de logistiek, productie, telecom en de chemische industrie. Zijn doel is het maken van (IT) oplossingen die winstgevend zijn voor de klant.

 

Bekijk LinkedIn

Partner

Hans Krol

Hans heeft zijn sporen in het werkveld van architectuur ruim verdiend. Na een carrière bij Cap Gemini en een partnerschap bij Novius is Hans alweer jaren actief als manager en consultant. Hij benadert veranderingen in mensen en organisaties vanuit een integrale visie en aanpak: ontwerp & ontwikkelen, inzicht & interactie, bewustzijn & onderbewustzijn, visueel & beleven, verbinden & inspireren.

Bekijk LinkedIn

Leer ons kennen

Wij komen graag met u
in contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.