Ons team

Een team van architecten dat u ondersteunt
bij het succesvol transformeren van uw organisatie

Solventa Portret0430@1x

Architect

Dennis de Wit

Jarenlange architectuur-ervaring in de publieke sector, met als specialisme Data Architectuur. Frisse blik, rustig, snel, oog voor het eindresultaat. Denken en doen, verbinden en motiveren. Van conceptueel niveau naar (technische) invulling

Bekijk LinkedIn

Edo Ebing

Architect

Edo Ebing

Pragmatische en enthousiaste architect. Werkt graag samen met anderen met als doel gezamenlijke ambities te realiseren. Nationale en internationale ervaring.  Combineert management vaardigheden met hands-on architectuurkennis. Tevens ervaren in coaching en training.

Bekijk LinkedIn

Solventa Portret0521@1x

Architect

Floris Gremmen

Gedreven, ambitieus, kennis van zaken, organisatie-inzicht, organisatiesensitiviteit, ‘olie-mannetje’. Heeft als visie dat de bedrijfsprocessen effectief, efficiënt en ondersteunend dienen te zijn aan de strategische doelstellingen van een organisatie.

Bekijk LinkedIn

Solventa Portret0444@1x

Architect

David Kamp

Open, eerlijk en direct maar wel met de nodige organisatiesensitiviteit. Doortastend en innemend. Hard op de bal, zacht op de man. Actief deelnemer in de GEA-groep van Solventa. Langjarige ervaring in Finance, Retail en Public.

Bekijk LinkedIn

Solventa Portret0540@1x

Architect

Hermen Grievink

Doortastend, rustig, integer en met oog voor detail. Een architect met langjarige ervaring in diverse sectoren waaronder Public, Industrie, Transport, Retail, Financieel en Nuts. Focus op pragmatische, goed onderbouwde adviezen en oplossingen zowel op operationeel als management niveau.

Bekijk LinkedIn

Edwin Versteegt

Architect

Edwin Versteegt

Edwin is een seniore architect die zich op verschillende niveaus in organisaties goed staande weet te houden. Hij heeft zich ontwikkelt van programmeur, ontwerper, project – en teamleider tot afdelingsmanager – en directeur en uiteindelijk tot (enterprise) architect. Doordat Edwin al deze rollen heeft ingevuld kan hij zich goed verplaatsen in de verschillende niveaus binnen organisaties.

Bekijk LinkedIn

Architect

Bas Baumann

Bas is een ervaren en succesvol enterprise architect, projectmanager en lijnmanager van multidisciplinaire teams en professionals. Hij combineert zijn ruime kennis van Business/IT alignment en IT demand & supply met een faciliterende management stijl, wat hem tot een succesvol en kundig consultant maakt.

Bekijk LinkedIn

Solventa Portret0409@1x

Partner

Jules de Ruijter

Gedreven door de relatie tussen bedrijfsdoelen en de inzet van ICT. Helpt organisaties bij het besturen van verandertrajecten waarin ICT een rol speelt. Sterk op conceptueel niveau en spreekt de taal van de boardroom. Coördineert de persoonlijke ontwikkeling en inhoudelijke ondersteuning van de architecten van Solventa.

Bekijk LinkedIn

Solventa Portret0475@1x

Office Management

Evelyn van Ham

Al ruim 15 jaar ‘rots in de branding’ en stille kracht op de achtergrond. Verantwoordelijk voor het office management binnen Solventa. Heeft als aandachtsgebied de financiële administratie en het initiële contact met klanten en relaties.

Bekijk LinkedIn

  • Team
  • Partners
  • Associates
  • Historie
Solventa denkraam voor bedrijfs- en informatie architecten

Mail

Wij komen graag met u
in contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Telefoon

Voor direct contact
bel 030 602 82 80

Nieuwsbrief

Vul uw mailadres in en wij houden u op de hoogte van de laatste architectuurontwikkelingen