Over ons

Specialist in business architectuur en informatie architectuur

  • Onze missie
  • Associates
  • Raad van advies
  • Historie

Ons team

Een team met professionals

Onze organisatie bestaat uit een select team van seniore business architecten en informatie architecten, allen met langjarige praktijkervaring in de rol van architect / adviseur / manager / coach.

Architect

Bas Baumann

Bas is een ervaren en succesvol enterprise architect, projectmanager en lijnmanager van multidisciplinaire teams en professionals. Hij combineert zijn ruime kennis van Business/IT alignment en IT demand & supply met een faciliterende management stijl, wat hem tot een succesvol en kundig consultant maakt.

Bekijk LinkedIn

Architect

Alcedo Coenen

Creatieve geest, mediator met een open blik, gewaardeerd en gerespecteerd, bestuurslid van het Nederlands Architectuur Forum, fervent blogger, schrijver van enkele boeken en specialist op het gebied van BPM en Rule management.

Bekijk LinkedIn

Architect

David Kamp

Open, eerlijk en direct maar wel met de nodige organisatiesensitiviteit. Doortastend en innemend. Hard op de bal, zacht op de man. Actief deelnemer in de GEA-groep van Solventa. Langjarige ervaring in Finance, Retail en Public.

Bekijk LinkedIn

Architect

Dennis de Wit

Frisse blik, rustig, oog voor het eindresultaat. Denker en doener. Langjarige ervaring in de o.a. financiële en publieke sector. Verbinden en motiveren. Van conceptueel niveau naar (technische) invulling.

Bekijk LinkedIn

Architect

Edo Ebing

Pragmatische en enthousiaste architect. Werkt graag samen met anderen met als doel gezamenlijke ambities te realiseren. Nationale en internationale ervaring.  Combineert management vaardigheden met hands-on architectuurkennis. Tevens ervaren in coaching en training.

Bekijk LinkedIn

Office Management

Evelyn van Ham

Al ruim 15 jaar ‘rots in de branding’ en stille kracht op de achtergrond. Verantwoordelijk voor het office management binnen Solventa. Heeft als aandachtsgebied de financiële administratie en het initiële contact met klanten en relaties.

Bekijk LinkedIn

Architect

Floris Gremmen

Gedreven, ambitieus, kennis van zaken, organisatie-inzicht, organisatiesensitiviteit, ‘olie-mannetje’. Heeft als visie dat de bedrijfsprocessen effectief, efficiënt en ondersteunend dienen te zijn aan de strategische doelstellingen van een organisatie.

Bekijk LinkedIn

Architect

Hans Lammers

Ervaren architect met ervaring binnen de overheid, financiële instellingen en particuliere bedrijven in de logistiek, productie, telecom en de chemische industrie. Zijn doel is het maken van (IT) oplossingen die winstgevend zijn voor de klant.

 

Bekijk LinkedIn

Architect

Danny Thakoer

Danny is sterk in het verbinden van mensen en het motiveren van teams. Hij heeft veel ervaring met het opstellen en toepassen van architecturen en met het leren omgaan van organisaties met architectuur als hulpmiddel om doelen te bereiken.

Bekijk LinkedIn

Leer ons kennen

Wij komen graag met u
in contact

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.