Expertise

Kennis van de meest actuele ontwikkelingen
en de impact op uw organisatie

Digitale revolutie

Door de inzet van onze kennis van business architectuur in combinatie met kennis van de meest actuele ontwikkelingen garanderen we een georganiseerde verandering voor uw organisatie.

Robotics

Robotisering kent vele verschijningsvormen en gaat aan geen enkele sector voorbij. Wat is de impact op uw mensen, middelen en bedrijfsmodel en hoe speelt u hier op in?

Internet of Things (IoT)

De mogelijkheden die ontstaan wanneer fysieke objecten en de virtuele wereld samenkomen zijn eindeloos. We verkennen graag met u de impact op uw organisatie.

Mixed Reality

De grens tussen werkelijkheid en virtueel vervaagt definitief door de intrede van Mixed Reality. Hoe combineert u deze twee werelden in uw organisatie?

Augmented Humanity

De verwachting is dat Mens & Techniek steeds meer gaan versmelten door het gebruik van protheses en interne electronica. Toekomstmuziek of realiteit?

Artificial Intelligence

Wilt u patroonherkenning, beeldverwerking, cognitieve psychologie, logica, statistiek en linguïstiek inzetten om te komen tot functionele Kunstmatige Intelligentie? We denken graag mee.

Machine learning

Het gebruiken van statistische/wiskundige technieken om computers in staat te stellen te leren zonder dat ze expliciet geprogrammeerd te zijn neemt de komende jaren een vlucht.

Digital Twins

De inzet van een digitale representatie van een fysiek product leidt tot efficiency, kwaliteitsverbetering en een kostenreductie. In vrijwel iedere sector zijn voordelen te behalen.

Privacy & Security

Iedere organisatie draagt verantwoordelijkheid als het gaat om de bescherming van data en systemen. Welke eisen worden gesteld en hoe blijft u voldoen aan wet - en regelgeving?

Blockchain

Alles en iedereen krijgt in de komende jaren te maken met de Blockchain. Ketens zullen veranderen, business modellen verdwijnen. Wat is de impact voor u?

Service Architectuur

Zijn in uw organisatie (alle) applicaties omgevormd naar afzonderlijke servicecomponenten, die moeiteloos en op zinvolle wijze kunnen worden hergebruikt? We denken graag mee.

Virtual Assistants

Terug naar de basis door de inzet van Virtual Assistants op die terreinen die niet tot uw kernactiviteit behoren. Door de opkomst van diverse technologieën dichterbij dan ooit.

De gemeente in de toekomst

Is uw gemeente voorbereid?

Lees meer

  • Introductie
  • Methoden
  • Referentiearchitecturen
  • Tools
  • Frameworks
  • Dimensies
Enterprise architect en Informatie architect bespreken actuele ontwikkelingen rondom business architectuur

Mail

Onze architecten helpen u
graag verder

  • Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens leest u in onze privacy statement.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Telefoon

Voor direct contact
bel 030 602 82 80

Nieuwsbrief

Vul uw mailadres in en wij houden u op de hoogte van de laatste architectuurontwikkelingen

Benieuwd hoe we onze expertise inzetten?

Bekijk onze diensten