In één dag kennismaken met de Enterprise Architecture Tools uit het Gartner® Magic Quadrant

Organisaties hebben steeds meer te maken met ingrijpende transformaties. Grootschalige veranderingen zijn nodig om de doelen van de organisatie blijvend te realiseren. Architecten dragen bij aan de strategievorming van organisaties en sturen mee bij de uitwerking en realisatie. In de markt zijn diverse tools beschikbaar die de architect ondersteunen. Binnen Solventa zijn we groot voorstander van het gebruik van dergelijke tools. Bij goed gebruik ontstaat een architectuur repository met daarin alle informatie die relevant is voor kenniswerkers binnen de business en IT. Informatie die nodig is om blijvend te kunnen transformeren.

Welke tools zijn er en waar kun je ze als architect voor gebruiken? Om een antwoord op deze vraag te geven organiseren we 2-jaarlijks ons tooling-event. Voor de 2021 editie heeft Solventa 7 toonaangevende leveranciers bereid gevonden een presentatie te verzorgen. Binnen één dag kunt u kennismaken met de functionaliteit van deze tools en krijgt u inzicht in de voordelen van en de verschillen tussen deze tools.

Bij de samenstelling van het programma hebben we gekeken naar het Gartner® Magic Quadrant for Enterprise Architecture Tools (december 2020). We hebben leveranciers uit elk kwadrant bereid gevonden een presentatie te verzorgen. Het programma voor 8 april is als volgt:

Tijdstip Leverancier
09.00 – 09.50 uur ValueBlue
10.00 – 10.50 uur BiZZdesign
11.00 – 11.50 uur Orbus Software
13.00 – 13.50 uur EA Solutions
14.00 – 14.50 uur Software AG
15.00 – 15.50 uur MEGA
16.00 – 16.50 uur MAVIM

Inschrijven

Deelname aan het online event is kosteloos. U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier. Iedere deelnemer dient zich apart aan te melden. Na aanmelding ontvangt u van ons een link naar het webinar. We kijken uit naar een inspirerende en informatieve dag.

Webinar: 2-jaarlijks event Architectuurtools
Event (detail)

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens leest u in onze privacy statement.

reCAPTCHA
Contact
Welke stap ga jij zetten?

Sta je aan het begin van een proces van transformatie of disruptie? We verkennen graag samen met jou of onze diensten van toegevoegde waarde kunnen zijn in jouw traject. Ook als je al wat meer gevorderd bent met de transformatie of disruptie en hulp zoekt in het verder vormgeven daarvan, is zo’n verkenning zinvol. Zet vandaag de eerste stap in het realiseren van je ambities en neem contact op voor een vrijblijvende verkenning, door te bellen met 030 602 82 80 of door het contactformulier in te vullen.