Het concept

Periodiek organiseren we bij Solventa een Strategie & Inspiratie Sessie. Tijdens een Strategie & Inspiratie Sessie verzorgen drie tot vier sprekers een presentatie van 30 tot 45 minuten. We kiezen een thema wat op dat moment relevant en actueel is. De sprekers presenteren hun visie, welke haaks op elkaar kan staan. Na de presentaties hebben we een gezamenlijke discussie en praten we na onder het genot van een hapje en een drankje.

Het onderwerp: Samenwerking organiseren

Op 5 november organiseren we een Strategie & Inspiratiesessie voor en door gemeenten. Het thema van de sessie is ‘de Gemeente in de Toekomst’. Als vervolg op het eerder door ons gepubliceerde whitepaper geven we nu concrete invulling aan onze visie. We bespreken kaders die gemeenten helpen in de route naar de toekomst en duiden ontwikkelingen op het gebied van datagebruik en databeheer.

Tijdens deze Strategie & Inspiratie sessie geven drie sprekers hun visie op de gemeente in de toekomst. Een interactieve sessie ter inspiratie voor iedereen die actief betrokken is bij gemeenten!

Het programma
  • 13.00 uur – 13.30 uur:   Ontvangst
  • 13.30 uur – 13.45 uur:   Opening en introductie sprekers
  • 13.45 uur – 14.15 uur:   De 10 principes voor de gemeente in de toekomst – Jules de Ruijter (Solventa) 
  • 14.15 uur – 14.45 uur:   Samenwerking organiseren – Theo Peters (VNG Realisatie) 
  • 14.45 uur – 15.15 uur:   Pauze
  • 15.15 uur – 15.45 uur:   De (organisatorische) governance op data – Dennis de Wit (Solventa) 
  • 15.45 uur – 16.15 uur:   We zijn digitaal, wat nu? – Spreker volgt
  • Vanaf 16.15 uur:            Afsluitende borrel en gelegenheid tot netwerken
Aanmelden

Deelname aan de Strategie & Inspiratiesessie is kosteloos. U kunt zich aanmelden via het inschrijfformulier aan de rechterkant van het scherm. We kijken uit naar uw komst.

 

 

 

 

Strategie & Inspiratie sessie: De gemeente in de toekomst
Event (detail)

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens leest u in onze privacy statement.

reCAPTCHA
Contact
Welke stap ga jij zetten?

Sta je aan het begin van een proces van transformatie of disruptie? We verkennen graag samen met jou of onze diensten van toegevoegde waarde kunnen zijn in jouw traject. Ook als je al wat meer gevorderd bent met de transformatie of disruptie en hulp zoekt in het verder vormgeven daarvan, is zo’n verkenning zinvol. Zet vandaag de eerste stap in het realiseren van je ambities en neem contact op voor een vrijblijvende verkenning, door te bellen met 030 602 82 80 of door het contactformulier in te vullen.