Het concept

Periodiek organiseren we bij Solventa een Strategie & Inspiratie Sessie. Tijdens een Strategie & Inspiratie Sessie verzorgen drie sprekers een presentatie van 45 minuten. We kiezen een thema wat op dat moment relevant en actueel is. De sprekers presenteren hun visie, welke haaks op elkaar kan staan. Na de presentaties hebben we een gezamenlijke discussie en praten we na onder het genot van een hapje en een drankje.

Het onderwerp: De gemeente in de toekomst

De context waarin gemeenten opereren verandert dagelijks. Organisatorische en technologische ontwikkelingen, veranderende wet – en regelgeving, samenwerkingsverbanden met andere gemeenten en tal van demografische ontwikkelingen hebben impact op het functioneren van de gemeente. De rol van gemeenten blijft verder opschuiven van uitvoerend naar regisserend.

Ontwikkelingen lijken elkaar in een steeds sneller tempo op te volgen en thema’s die vandaag nog een hoge prioriteit hebben, zijn morgen van ondergeschikt belang. Welke thema’s bepalen in de komende jaren de agenda van de gemeente? Welke ontwikkelingen zetten door en welke niet? Hoe moet u zich als gemeente voorbereiden op de toekomst? Allemaal vragen waar menig gemeente mee worstelt.

Tijdens deze Strategie & Inspiratie sessie geven drie sprekers hun visie op de gemeente in de toekomst. Een interactieve sessie ter inspiratie voor iedereen die actief betrokken is bij gemeenten!

Aanmelden

Deelname aan de kennissessies is kosteloos. U kunt zich aanmelden via het onderstaande formulier. We kijken uit naar uw komst.

 

 

 

 

Strategie & Inspiratie sessie: De gemeente in de toekomst
Event (detail)

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens leest u in onze privacy statement.

Contact
Welke stap ga jij zetten?

Sta je aan het begin van een proces van transformatie of disruptie? We verkennen graag samen met jou of onze diensten van toegevoegde waarde kunnen zijn in jouw traject. Ook als je al wat meer gevorderd bent met de transformatie of disruptie en hulp zoekt in het verder vormgeven daarvan, is zo’n verkenning zinvol. Zet vandaag de eerste stap in het realiseren van je ambities en neem contact op voor een vrijblijvende verkenning, door te bellen met 030 602 82 80 of door het contactformulier in te vullen.