Het concept

Periodiek organiseren we bij Solventa een Strategie & Inspiratie Sessie. Tijdens een Strategie & Inspiratie Sessie verzorgen drie sprekers een presentatie van 45 minuten. We kiezen een thema wat op dat moment relevant en actueel is. De sprekers presenteren hun visie, welke haaks op elkaar kan staan. Na de presentaties hebben we een gezamenlijke discussie en praten we na onder het genot van een hapje en een drankje.

Het onderwerp: De CxO en het jaarplan 2020

Bent u CEO, CIO of CIO en vraagt u zich af welke organisatorische en technologische ontwikkelingen in 2020 (en verder) écht relevant zijn. Worstelt u met de vraag hoe u deze ontwikkelingen gaat realiseren of deelt u graag uw inzichten met andere CxO’s. Tijdens deze interactieve sessie in de Koninklijke Industrieele Groote Club in Amsterdam wisselt u in een select gezelschap van gedachten over de vraag of Blockchain echt relevant voor u gaat worden, of Robotics een bedreiging vormt voor uw business model en wat nu echt de waarde van Data voor uw onderneming is. Ook krijgt u praktische handvatten voor de implementatie van uw strategie aangereikt.

Aanmelden

Deelname aan de kennissessies is kosteloos. U kunt zich aanmelden via het onderstaande formulier. We kijken uit naar uw komst.

 

Strategie & Inspiratie Sessie: De CxO en het jaarpan 2020
Event (detail)

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens leest u in onze privacy statement.

reCAPTCHA
Contact
Welke stap ga jij zetten?

Sta je aan het begin van een proces van transformatie of disruptie? We verkennen graag samen met jou of onze diensten van toegevoegde waarde kunnen zijn in jouw traject. Ook als je al wat meer gevorderd bent met de transformatie of disruptie en hulp zoekt in het verder vormgeven daarvan, is zo’n verkenning zinvol. Zet vandaag de eerste stap in het realiseren van je ambities en neem contact op voor een vrijblijvende verkenning, door te bellen met 030 602 82 80 of door het contactformulier in te vullen.