Het concept

Iedere twee weken organiseert Solventa een kennissessie waarbij de ontwikkeling op Inhoud, Proces en Gedrag centraal staat. Deze sessies zijn bedoeld voor Solventa collega’s, maar worden op sommige momenten ook opengesteld voor gasten. We beginnen de avond om 18.00 uur met een diner en om 18.30 uur starten we vervolgens met de kennissessie. Afhankelijk van het onderwerp ronden we tussen 20.30 en 21.00 uur af.

Het onderwerp: Wat we van anderen kunnen leren….

Voor onze opdrachtgevers stellen we belangrijke documenten op. Enterprise architecturen, doelarchitecturen, domeinarchitecturen, PSA’s et cetera. Allemaal documenten waarmee bij onze opdrachtgevers de organisatie, de processen en de informatievoorziening worden ingericht. Regelmatig laten opdrachtgevers ons werk door derden reviewen of auditen. En … uit een review of audit komen altijd verbeterpunten. In deze kennissessie nemen we een aantal reviews die door derden zijn gedaan door en gaan we op zoek naar verbeterpunten waar we allemaal van kunnen leren.

Aanmelden

Deelname aan de kennissessies is kosteloos. U kunt zich aanmelden via het onderstaande formulier. We kijken uit naar uw komst.

Kennissessie: Wat we van anderen kunnen leren....
Event (detail)

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens leest u in onze privacy statement.

reCAPTCHA
Contact
Welke stap ga jij zetten?

Sta je aan het begin van een proces van transformatie of disruptie? We verkennen graag samen met jou of onze diensten van toegevoegde waarde kunnen zijn in jouw traject. Ook als je al wat meer gevorderd bent met de transformatie of disruptie en hulp zoekt in het verder vormgeven daarvan, is zo’n verkenning zinvol. Zet vandaag de eerste stap in het realiseren van je ambities en neem contact op voor een vrijblijvende verkenning, door te bellen met 030 602 82 80 of door het contactformulier in te vullen.