Het concept

Iedere twee weken organiseert Solventa een kennissessie waarbij de ontwikkeling op Inhoud, Proces en Gedrag centraal staat. Deze sessies zijn bedoeld voor Solventa collega’s, maar worden op sommige momenten ook opengesteld voor gasten. We beginnen de avond om 18.00 uur met een diner en om 18.30 uur starten we vervolgens met de kennissessie. Afhankelijk van het onderwerp ronden we tussen 20.30 en 21.00 uur af.

Het onderwerp: De architect en aanbestedingen

Iedere architect die voor de overheid werkt krijgt, of je nou wil of niet, met aanbestedingen te maken. Dus een interactief programma waarin we van elkaars ervaringengaan leren. Onderwerpen:

  • Vormen van aanbestedingen
  • Wat is de rol  van een architect in een aanbesteding?
  • Ervaringen en lessons learned
Aanmelden

Deelname aan de kennissessies is kosteloos. U kunt zich aanmelden via het onderstaande formulier. We kijken uit naar uw komst.

Kennissessie: De architect en aanbestedingen
Event (detail)

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens leest u in onze privacy statement.

reCAPTCHA
Contact
Welke stap ga jij zetten?

Sta je aan het begin van een proces van transformatie of disruptie? We verkennen graag samen met jou of onze diensten van toegevoegde waarde kunnen zijn in jouw traject. Ook als je al wat meer gevorderd bent met de transformatie of disruptie en hulp zoekt in het verder vormgeven daarvan, is zo’n verkenning zinvol. Zet vandaag de eerste stap in het realiseren van je ambities en neem contact op voor een vrijblijvende verkenning, door te bellen met 030 602 82 80 of door het contactformulier in te vullen.