Over het webinar

Doe je aan Enterprise – Business – of Informatie architectuur binnen jouw gemeente? Dan ben je niet alleen. Mogelijk ben je zelfs binnen jouw eigen organisatie niet de enige. Omdat het onmogelijk is om de architect ‘van alles’ te zijn, zijn er meerdere lagen en specialisaties en dus ook meerdere (typen) architecten en architectuurproducten. Maar, hoe werk je nou effectief samen in een gezamenlijke architectuurfunctie? Hoe sluit je goed aan op de rest van de organisatie? Hoe zorg je voor een evenwichtige samenstelling van je architectuurproducten? Op deze vragen gaan we in tijdens ons webinar.

Leren van anderen

Solventa ziet bij haar opdrachtgevers inrichtingen van architectuurfuncties, met overlap en verschillen. We hebben onze lessons-learned in kaart gebracht en we delen deze kennis graag met je tijdens ons webinar.

Voor wie

Het webinar is interessant voor professionals die actief zijn binnen gemeenten, maar de lessons-learned zijn zeker ook interessant voor professionals die actief zijn in andere sectoren en worstelen met de vraag hoe je een architectuurfunctie goed vormgeeft.

Aanmelden

Ben je benieuwd wat er nodig is voor een volwassen architectuurfunctie? Wil je leren hoe je de architectuurfunctie kunt verbeteren? Volg dan op donderdag 4 februari om 16.00 uur ons webinar met daarin praktische handvaten voor de inrichting, verbetering en professionalisering van de architectuurfunctie!

Inschrijven

Ontvang uw link voor deelname

Event (detail)

Hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens leest u in onze privacy statement.

reCAPTCHA