Architecten

Onafhankelijk en verantwoordelijk, van praktische uitvoering tot inspirerend thought leadership

  • Architect
  • Adviseur
  • Manager
  • Coach
  • Team

Voordelen

Hoe architectuur helpt bij het oplossen van complexe bedrijfsvraagstukken

Reductie van complexiteit

Met architectuurkennis brengt Solventa vraagstukken terug tot de kern en creëren we duurzame oplossingen. Architectuur is meer dan ordenen: het benutten van de samenhang.

Grip op (IT) projecten

We helpen organisaties te sturen op bedrijfsdoelen. Transformeer ook van project driven architecture naar architecture driven projects met sterk portfoliomanagement en agile project uitvoering.

Gedragen veranderingen

Onze architecten verbinden mensen, lossen problemen op door te sturen op samenhang. Door actief samenbrengen van stakeholders en intensieve samenwerking creëert Solventa duurzame gedragen oplossingen.

Samenhang

Veranderingen in organisaties treffen de bedrijfsvoering en de informatievoorziening. Architecten sturen op samenhang om doelen te realiseren. De bedrijfskundigen en informatici van Solventa doorgronden die samenhang.

Onafhankelijk oordeel

Onze zelfstandige positie en volledige focus op bedrijfs-, informatie- en enterprise architectuur garanderen een onpartijdig oordeel in architectuuropdrachten, 2nd opinions, adviezen en audits.

Wendbaarheid

Solventa creëert wendbare organisaties door slimme inzet van architectuurkennis. We stellen ook grenzen aan de wendbaarheid. Samen met opdrachtgevers sturen we op de juiste balans.

Succesvol opdrachtgeverschap

Veranderingen realiseren vraagt om leiderschap. De architect werkt als het geweten van de opdrachtgever. Met creativiteit worden kansen en risico’s gewogen om ambities te realiseren.

Realisatie en optimalisatie

Architectuur specialisten zijn betrokken tot doelen bereikt zijn, veranderingen gerealiseerd of systemen geïmplementeerd. En ook daarna blijven de Solventa architecten met kaders sturen op optimalisatie.

Meer weten?

Onze architecten helpen u
graag verder

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.